SEO ger fler besökare till din hemsida

Visste du att vi gör fler än 50 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige? Vi söker på allt möjligt online och det gör att Din synlighet på Google är avgörande för din hemsida.FLER BESÖKARE TILL DIN HEMSIDA OCH FLER AFFÄRER

Vill du ha fler besökare som hittar din hemsida och tar del av dina tjänster och din information? Då är SEO eller sökmotoroptimering grymt bra.

De flesta besöken till hemsidor idag kommer via sökmotorer och störst av dom alla är Google. Att Google driver mycket trafik (besökare) är inte så konstigt om du tänker efter. Vi Googlar ju på allt!
50

Miljoner


Faktum är att det dagligen görs fler än 50 miljoner sökningar på Google!
Vi söker efter information, adresser, telefonnummer, produkter, priser, tjänster, bilder... ja, allt möjligt. Kanske Googlade du "Fler besökare till hemsida" eller "Sökmotoroptimering" innan du hamnade här?

Att finnas på Google är idag en självklarhet för den som vill ha trafik till sin hemsida. Ännu viktigare är att befinna sig på den åtråvärda förstasidan, då sajterna som ligger där får allra flest klick.
58

Procent


58% av alla klick görs på sökresultaten som ligger topp 3 på Google.
SEO handlar om att synliggöra just din hemsida och de sökorden du vill förknippas med för alla de potentiella kunder som dagligen söker efter produkter eller tjänster på sökmotorer som Google.

Med en professionellt gjord sökmotoroptimering av din sida kan du placeras före dina konkurrenter i sökresultaten.

Testa här hur väl optimerad din hemsida är och få en pdf rapport skickad till dig.

Vad är din SEO poäng?

Ange valfri URL för att se hur pass bra optimerad hemsidan är för ditt sökordVi ser till att placera dina sökord på Googles förstasida, så att du får fler besökare och ökar chanserna till fler affärer.

Vi hjälper dig optimera din sajt så att det blir lätt för sökmotorerna att indexera och katalogisera innehållet på din hemsida och dess undersidor på ett korrekt och relevant sätt. För att det ska vara just dina produkter och tjänster som dyker upp på första sidan optimerar vi din hemsida för de sökord du vill förknippas med.

Vi jobbar till 100% efter Googles riktlinjer med sökmotoroptimering. Vi tar inga genvägar och därigenom kan vi utlova både bra resultat och resultat som håller över tid.

JAG VILL HA FLER BESÖKARE TILL MIN HEMSIDA
Ring oss på 0511-271 00 eller kontakta oss här nedan så återkopplar vi snarast!